1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

PİLAV ISITIRKEN

Gönderilme zamanı: 24 Eyl 2006 [ 22:19 ]
gönderen meyra
Pilavınızı tekrar ısıtırken bir kabın içine su koyup bu kabın üzerine pilav tenceresi koyularak ısıtılırsa (yani ben mari usulü ısıtılırsa) pilav taneli kalır tazeliğini muhafaza eder.

Gönderilme zamanı: 24 Eyl 2006 [ 22:26 ]
gönderen VSaBaH
Günümüzde bunun görevini teflon tencereler yapıyor...Ama bu da proatik tabiki...

meyra, tüm kaynaklarını bugün harcama istersen.. :D İlerde kaynak bulmakta zorlanabilirsin... Hem koyduğun mesajların okunma ihtimalide düşük olur çok koyarsan.. Uzun vadede işe yarar ama. Kısa vadede pek hoşuna gitmeyebilir.. Çok mesaj koyarsan okunurluğu azalır yani demek istediğim.. Parça parça koy ki tadında okunsun...

Bu da sana bir admin tavsiyesi.. Bu arada sen de bu forum işini bayağı kaptın.. ;-)

Gönderilme zamanı: 03 Eki 2006 [ 21:33 ]
gönderen enigma
makarna için de geerli bu.. :D