TAVUK ETİNİN LEZZETİ İÇİN!
TAVUK ETİNİN LEZZETİ İÇİN!
Tavuk etinizin daha yumuşak, daha güzel kokulu ve daha lezzetli olması için pişirmeden önce tavuğu yarım limon ile iyice ovalayın ve sonra tavuğun üzerine ve içine rendelenmiş limon kabuğu koyun
Bu limon da herşeye lazım ya.. Geçen annem için internetten bir tarif aradım..
Meğersem pilav yaparken de limon suyu dökerseniz.. Pilavınız daha beyaz parlak oluyormuş...
Belki bir işinize yarar.. :D
Meğersem pilav yaparken de limon suyu dökerseniz.. Pilavınız daha beyaz parlak oluyormuş...
Belki bir işinize yarar.. :D
! | REKLAMLARA YAPILAN TIKLAMA BİZİM TEK GELİR KAPIMIZDIR. LÜTFEN ADBLOCK TARZI EKLENTİLERLE REKLAMLARI ENGELLEMEYELİM. BİZE EN GÜZEL TEŞEKKÜRÜ BU ŞEKİLDE YAPABİLİRSİNİZ. TEŞEKKÜRLER... |